DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2015, № 1 (47), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3373

Название: Барда у раціонах коропа
Другие названия: Grains in ration of carp
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, T.
Меленівський, О. М.
Melenivskyi, O.
Ключевые слова: короп
carp
раціон
ration
протеїн
protein
суха барда
and dry grains
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Барда у раціонах коропа / В. А. Бурлака, Т. В. Вербельчук, О. М. Меленівський // Вісник ЖНАЕУ. – 2015. – № 1 (47), т. 1. – С. 251–258.
Аннотация: В статті подаються результати проведення технологічної оцінки використання барди, в тому числі і сухої, у раціонах коропа, що вирощується в умовах ставів та очікування можливих результатів від її використання і впливу на продуктивні, морфологічні й інші показники та затрати корму на одиницю продукції. Даються попередні рекомендації для спеціалістів з рибництва щодо дозування та введення барди у повнораціонні комбікорми, що передбачені для коропа різних статево вікових груп.
Описание: The article provides the results of the technology evaluation of the use of bards, including dry, in the diets of common carp cultured in conditions of ponds and expectations of possible results from its use and impact on productive morphological and feed cost per unit of output and other indicators. It provides preliminary recommendations for specialists in aquaculture regarding the dosage and the introduction of bards in complete feed intended for carp in different age groups.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3373
Располагается в коллекциях:2015, № 1 (47), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2015_1_1_251-258.pdf230,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ