DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/381

Название: Екологічні аспекти переробки ріпаку
Другие названия: Environmental aspects of processing of rapeseed
Авторы: Кошицька, Н. А.
Koshycka, N.
Фещенко, В. П.
Feschenko, V.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кошицька Н. А. Екологічні аспекти переробки ріпаку / Н. А. Кошицька, В. П. Фещенко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 436–440.
Аннотация: Проаналізовано екологічні аспекти переробки ріпаку. Визначено вплив зернопереробного виробництва на навколишнє середовище. Проведено інвентаризацію викидів забруднюючих речовин від стаціонарних джерел та калькуляцію витрат на сушіння ріпаку.
Описание: Analyzed the environmental aspects of the processing of rapes. Influence of grainprocessing production environment. An inventory of pollutant emissions from stationary sources and calculates the cost of drying rapeseed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/381
Располагается в коллекциях:2011, № 1 (28), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Environmental_aspects.pdf395,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ