DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1 (36), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/448

Название: Продуктивність вико-вівсяної сумішки залежно від елементів технології вирощування в умовах Житомирського Полісся
Другие названия: The productivity of vetch and oat mixture depending on the cultivation technology under Zhytomyr Polissya condition
Авторы: Панчишин, В. З.
Panchyshyn, V.
Issue Date: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Панчишин В. З. Продуктивність вико-вівсяної сумішки залежно від елементів технології вирощування в умовах Житомирського Полісся / В. З. Панчишин // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1, т. 1. – С. 308–314.
Аннотация: На основі проведених польових досліджень встановлена продуктивність вико- вівсяної сумішки залежно від удобрення, сортових особливостей вики ярої та фази вегетації рослин. В умовах Житомирського Полісся при внесенні мінеральних добрив у дозі N60P60K60 + РКД сорти вики ярої Ліліана та Владислава у суміші з вівсом посівним сорту Житомирський забезпечують у період цвітіння 487,8–510,8 ц/га зеленої маси та 45,1–46,6 ц/га зерна.
Описание: On the basis of the researches the author has determined the productivity of oat and vetch mixture depending on fertilizers, spring vetch peculiarities and vegetative phase. Under conditions of Zhytomyr Polissya the spring vetch Liliana and Vladislava mixed with common oat of Zhytomyrskiy variety give 487,8–510,8 centner per hectar of green mass during blossom period and 45,1–46,6 centner per hectar of grain when the fertilization dose equals N60P60K60 + liquid complex fertilizers.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/448
Appears in Collections:2013, № 1 (36), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Panchyshyn_V_The_productivity_of_vetch.pdf439,01 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU