DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра менеджменту та маркетингу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4484

Название: Особистісні процеси в управлінні
Другие названия: Personality management processes
Личностные процессы в управлении
Авторы: Бездітко, О. Є.
Bezditko, O.
Ключевые слова: організація
organization
организация
особистість
personality
личность
поведінка
behavior
поведение
ситуація
situation
ситуация
сприйняття
perception
восприятие
Дата публикации: 2015
Издатель: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Библиографическое описание: Бездітко О. Є. Особистісні процеси в управлінні / О. Є. Бездітко // Розвиток національної економіки: теорія і практика : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 3–4 квіт. 2015 р. – Івано-Франківськ : ПНУ ім. В. Стефаника, 2015. – Ч. 2. – С 27–29.
Аннотация: У статті розглянуто процес сприйняття в управлінській діяльності як важливого особистісного процесу в організаційній поведінці, досліджено основні елементи процесу сприйняття для того, щоб адекватно реагувати на будь-які ситуації. Акцентовано на необхідності розробки методики визначення належної поведінки в управлінській діяльності з метою поліпшення функціонування організації. Управління існує лише в контексті організації та людей, що працюють у цій організації. Людський фактор – головний в успіху організації та ефективній діяльності. Діяльність організацій безпосередньо і головним чином залежить від людей, що виконують певні ролі й функції. Організаційна поведінка пов'язана з вивченням діяльності людей і з тим, як їхня поведінка впливає на роботу організації. Будь-яка організація зацікавлена в тому, щоб її працівники поводилися певним чином. Люди завжди поводяться відповідно до їхнього сприйняття реальності. Вони живуть у своїх світах сприйняття. Усвідомлення різниці між світами сприйняття працівників і менеджерів, а також реалій організацій важливе для розуміння організаційної поведінки.
The paper highlights the process of perception in managerial activities as an important individuality process in the organizational behavior. It also consider the basic elements of the perception process in order to adequately react to any situations. The emphasis is laid on the necessity of developing the technique of determining proper behavior in the managerial activities with the aim of improving the company functioning.
В статье рассмотрен процесс восприятия в управленческой деятельности как важного личностного процесса в организационной поведении, исследованы основные элементы процесса восприятия для того, чтобы адекватно реагировать на любые ситуации. Акцентировано на необходимости разработки методики определения надлежащего поведения в управленческой деятельности с целью улучшения функционирования организации.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4484
ISBN: 978-617-692-283-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
RGNTP_2015_2_27-29.pdf232,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет