DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1 (36), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/471

Название: Показники перетравності пасовищної трави в критичні періоди пасовищного сезону та їх використання для оцінки продуктивності великої рогатої худоби на випасі
Другие названия: Indicators of digestibility of the pasture grass during critical periods of grazing season, and their use to assess efficiency of cattle grazing
Авторы: Борщенко, В. В.
Borshchenko, V.
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Борщенко В. В. Показники перетравності пасовищної трави в критичні періоди пасовищного сезону та їх використання для оцінки продуктивності великої рогатої худоби на випасі / В. В. Борщенко // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1, т. 1. – С. 153–160.
Аннотация: Дослідженнями на ремонтних телицях української чорно-рябої молочної породи встановлено показники перетравності органічної речовини пасовищної трави природних угідь в критичні періоди пасовищного сезону, а також в періоди нормальної інтенсивності росту травостою. Отримані показники можна використовувати для прогнозування продуктивності тварин в різні періоди пасовищного сезону, організації випасу та планування підгодівлі.
Описание: Studies on repair heifers Ukrainian black – motley breed dairy established indicators of organic matter digestibility of pasture grasses natural lands in the critical periods of grazing season, and during periods of normal intensity grass growth. These indicators can be used to predict the productivity of animals in different periods of grazing season, the organization and planning of grazing their feeding.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/471
Располагается в коллекциях:2013, № 1 (36), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Borshchenko_V_Indicators_of_digestibility.pdf743,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет