DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4873

Название: Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції
Другие названия: Методологические основы исследования конкурентоспособности молочной продукции
Methodological principles of the study of dairy products competitiveness
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaevska, S.
Ключевые слова: молочна продукція
молочная продукция
dairy products
конкурентоспроможність
конкурентоспособность
competitiveness
система показників
система показателей
the system of indicators
Дата публикации: 2013
Издатель: Державна установа «Інститут регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього Національної академії наук України»
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка. – 2013. – № 2. – С. 211–218.
Аннотация: Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку.
Рассмотрены три группы факторов, формирующих уровень конкурентоспособности молочных продуктов: нормативные, технологические и экономические, а также определена система показателей конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с обоснованием методологии их расчета. Для усовершенствования конкурентоспособности отечественной продукции необходимо применение системы показателей конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с обоснованием методологии их расчета.
Three groups of factors that shape the competitiveness level of dairy products are examined: regulatory, technological and economic. The system of indicators of milk processing enterprises’ production competitiveness with substantiation of their calculation methodology is defined. To improve the competitiveness of domestic products the use of the system of indicators of milk processing enterprises’ production competitiveness with justification of their calculation methodology is required.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4873
ISSN: 1562-0905
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
RE_2013_2_211-218.pdf184,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ