DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5207

Название: Вирощування вівса з підсівом конюшини за умов використання мікродобрив та біопрепарату
Авторы: Поліщук, В. О.
Polishchuk, V.
Ключевые слова: урожайність вівса
мікродобрива
біопрепарати
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Поліщук В. О. Вирощування вівса з підсівом конюшини за умов використання мікродобрив та біопрепарату / В. О. Поліщук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 225–228.
Аннотация: Овес є досить поширеною хлібною культурою у світі, зерно якого характеризується високими кормовими та харчовими якостями. Вирощування вівса дозволяє забезпечити тваринництво достатньою кількістю концентрованих кормів, а населення дієтичними продуктами харчування. Овес має добре розвинену і фізіологічно активну кореневу систему. Засвоює фосфор із важкорозчинних сполук. Він добре росте на легких збіднених поліських грунтах, є невибагливим до попередників, крім того це одна з основних культур під яку здійснюють підсів багаторічних трав. Однією з причин низької врожайності вівса є відсутність науково-обґрунтованої технології його вирощування з урахуванням біологічних особливостей культури.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5207
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_225-228.pdf322,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ