DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5245

Название: Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки
Авторы: Скопенко, Н. С.
Ключевые слова: екологічний ризик
рівень безпеки харчових продуктів
наслідки екологічного ризику
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Скопенко Н. С. Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки / Н. С. Скопенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 30–35.
Аннотация: Україна характеризується сприятливими природними умовами для розвитку сільського господарства й виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції та її якісної переробки. Проте в сучасних умовах господарювання та з урахуванням особливостей виробничого циклу в АПК все більшої уваги потребують екологічний та природно-кліматичний ризики, що обумовлюють рівень безпеки харчових продуктів та екологізації виробництва.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5245
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_30-35.pdf181,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет