DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5303

Название: Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування
Авторы: Сус, Т. Й.
Ключевые слова: екологічне сільгоспвиробництво
ведення сільгоспвиробництва
агропромисловий комплекс
Issue Date: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Сус Т. Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування / Т. Сус // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 228–231.
Аннотация: В умовах світової фінансової кризи та складного соціально-економічного стану держави, зумовленого падінням злочинної влади та військового конфлікту на Сході України, аграрна сфера забезпечує суттєві валютні надходження в умовах дефіциту валюти та різкої девальвації гривні. В 2014 році аграрний сектор був єдиною галуззю, яка показала зростання, зокрема за січень-листопад обсяг сільгоспвиробництва зріс на 5%. В минулому році агропромисловий комплекс забезпечив понад 30% експорту та залишається одним з найбільших роботодавців, де зайнято близько 3 млн осіб.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5303
ISBN: 978-966-655-759-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2015_228-231.pdf168,36 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU