DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5303

Название: Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування
Авторы: Сус, Т. Й.
Ключевые слова: екологічне сільгоспвиробництво
ведення сільгоспвиробництва
агропромисловий комплекс
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Сус Т. Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування / Т. Сус // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 228–231.
Аннотация: В умовах світової фінансової кризи та складного соціально-економічного стану держави, зумовленого падінням злочинної влади та військового конфлікту на Сході України, аграрна сфера забезпечує суттєві валютні надходження в умовах дефіциту валюти та різкої девальвації гривні. В 2014 році аграрний сектор був єдиною галуззю, яка показала зростання, зокрема за січень-листопад обсяг сільгоспвиробництва зріс на 5%. В минулому році агропромисловий комплекс забезпечив понад 30% експорту та залишається одним з найбільших роботодавців, де зайнято близько 3 млн осіб.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5303
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_228-231.pdf168,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет