DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 2 (27) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/54

Название: Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
Другие названия: The dynamics of the carbohydrate complex in tomato fruits
Авторы: Прісс, О. П.
Priss, O.
Жукова, В. Ф.
Zhukova, V.
Дата публикации: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Прісс О. П. Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів / О. П. Прісс, В. Ф. Жукова // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 2. – С. 54–59.
Аннотация: Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання.
Описание: Stored with the use of antioxidant preparations The paper presents the investigation into the dynamics of pectin substances (pectin and protopectin) of tomato fruits which are stored with the use of antioxidant preparations. It has been established that treating fruits with antioxidant preparations along with artificial cooling makes it possible to decelerate the process of carbonate destruction which in its turn contributes to the maximum safety of tomato quality, as well as to the increase of storage terms.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/54
Располагается в коллекциях:2010, № 2 (27)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stored_with_the_use_of_antioxidant_preparations.pdf151,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ