DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 1 (26) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/547

Название: Екстракція мікроелементів з вермикомпосту при виробництві гумінової кормової добавки Гумісол Т
Другие названия: The extraction of the microelements from the worm compostduring the production of Humisol T humin feed additive
Авторы: Котляр, О. С.
Kotlyar, O.
Дата публикации: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Котляр О. С. Екстракція мікроелементів з вермикомпосту при виробництві гумінової кормової добавки Гумісол Т / О. С. Котляр // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1. – С. 269–273.
Аннотация: Розглядаються закономірності екстракції потенційно токсичних мікроелементів(міді, цинку, кобальту, марганцю) з вермикомпосту при виробництві гумінової кормової добавки Гумісол Т та можливість використання цієї добавки як джерела вказаних мікроелементів в годівлі свиней. Пропонується новий спосіб використання гною великої рогатої худоби, що забруднений надлишковою кількістю потенційно токсичних мікроелементів, на кормові добавки.
Описание: The basic principles of potential extraction of toxic microelements (copper, zinc, manganese, cobalt) from the worm compost during the production of humin food additive Humisol T are observed. The possibilities of using such humin feed additive as the source of the above microelements in pig feeding are discussed. The new method of utilizing the manure contaminated with extra quantities of potentially toxic microelements into the feed additives are been proposed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/547
Располагается в коллекциях:2010, № 1 (26)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kotlyar_O_The_extraction.pdf229,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ