DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2008, № 2 (23), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6090

Название: Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок
Другие названия: Влияние антиоксидантов на адаптивные реакции организма и продуктивность уток
The effects of antioxidants on the organism’s adaptive reactions and the duck’s productivity
Авторы: Сухаренко, О. І.
Сухаренко, О. И.
Sukharenko, O.
Ключевые слова: адаптивні можливості
адаптивные возможности
adaptive capacity
інтенсивність росту
интенсивность роста
rate of growth
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
Issue Date: 2008
Издатель: Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
Библиографическое описание: Сухаренко О. І. Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок / О. І. Сухаренко // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 174–178.
Аннотация: Антиоксидантні препарати стимулюють адаптивні можливості каченят за дії теплового стресу, забезпечують більш високу інтенсивність росту (на 33,3–46,9 %) і збереженість поголів’я (на 3–7 %), підвищують забійний вихід і біологічну цінність качиного м’яса.
Антиоксидантные препараты стимулируют адаптивные возможности при действии теплового стресса, обеспечивают высокую интенсивность роста и сохранность поголовья, повышают убойный выход и биологическую ценность утиного мяса.
Antioxidant preparations stimulate duck’s adaptive abilities under heat stress condition, provide high growth intensity and preservation of livestock, in large butchering output and biological value of duck’s meat.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6090
Appears in Collections:2008, № 2 (23), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VZNAU_2008_2_1_174-178.pdf280,88 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU