DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2003, № 2 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6298

Название: Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів
Другие названия: Методика определения эффективности переработки молока при изготовлении молочных продуктов
The techniques for determining the efficiency of processing milk in of dairy production
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Маньковський, А. Я.
Маньковский, А. Я.
Mankovsky, A.
Сукненко, Т. М.
Suknenko, T.
Ключевые слова: молочна сировина
молочное сырье
raw milk
обсяг виробництва молока
объем производства молока
milk production
обсяг переробки молока
объем переработки молока
the amount of dairy
економіка переробки молока
экономика переработки молока
dairy economy
Issue Date: 2003
Издатель: Державний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів / В. А. Бурлака, А. Я. Маньковський, Т. М. Сукненко // Вісник ДАУ. – 2003. – № 2. – С. 137–148.
Аннотация: Пропонується методика для проведення розрахунків ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів різного асортименту в умовах переробного цеху господарства.
Предлагается методика для проведения расчётов эффективности переработки молока при изготовлении молочных продуктов различного ассортимента в условиях перерабатывающего цеха хозяйства.
The paper presents the techniques for calculating milk processing efficiency when turning out dairy products of various assortment at the enterprise processing department.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6298
Appears in Collections:2003, № 2

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VDAU_2003_2_137-148.pdf668,41 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU