DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Обліку та фінансів >
Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7672

Название: Калькулювання собівартості продукції на хлібопекарних підприємствах
Другие названия: Калькулирование себестоимости продукции на хлебопекарных предприятиях
Calculation of production costs for bakery enterprises
Авторы: Сокульська, О. А.
Сокульская, О. А.
Sokulska, O.
Ключевые слова: хлібопекарне виробництво
хлебопекарное производство
bakery production
облік витрат
учет расходов
cost accounting
управління витратами
управление затратами
cost management
статті витрат
статьи расходов
expenditure
організація обліку
организация учета
organization of accounting
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Рута
Библиографическое описание: Сокульська О. А. Калькулювання собівартості продукції на хлібопекарних підприємствах / О. А. Сокульська // Облік, аналіз і контроль в умовах сучасних концепцій управління економічним потенціалом і ринковою вартістю підприємства : зб. наук. пр. / ЖНАЕУ. – 2017. – Т. ІV, ч. ІІ. – C. 100–103.
Аннотация: Стаття зосереджена на дослідженні калькуляції собівартості хлібопекарської продукції. Під час дослідження були використані загальнонаукові методи та статті калькуляції. Висвітлено калькулювання собівартості витрат виробництва і реалізації хлібобулочної продукції. Внесено пропозиції щодо вдосконалення калькуляції собівартості продукції з метою формування достовірної інформації про витрати на виробництво для прийняття управлінських рішень.
Статья сосредоточена на исследовании калькуляции себестоимости хлебопекарной продукции. В ходе исследования были использованы общенаучные методы и статьи калькуляции. Освещены калькулирования себестоимости издержек производства и реализации хлебобулочной продукции. Внесены предложения по совершенствованию калькуляции себестоимости продукции с целью формирования достоверной информации о затратах на производство для принятия управленческих решений.
The article focuses on the study of costing bakery products. During the study used general scientific methods and articles costing. Deals with the calculation of the cost of production costs and sales of bakery products. Suggestions for improving the costing of products in order to develop reliable information on the costs of production for making management decisions.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7672
ISBN: 978-617-581-210-5
Располагается в коллекциях:Статті
Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
OAIKVUSK_2017_4-2_100-103.PDF173,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ