DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7748

Название: М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій
Другие названия: Мясная продуктивность и пищевая ценность мяса нутрий
Meat productivity and food value of meat of nutrias
Авторы: Ковальчук, І. І.
Ковальчук, И. И.
Кovalchuk, I.
Топчій, М. І.
Топчий, М. И.
Topchiy, M.
Ключевые слова: м'ясо нутрій
мясо нутрий
nutria meat
дієтичний продукт
диетический продукт
dietary product
вихід м'яса
выход мяса
meat yield
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ковальчук І. І. М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій / І. І. Ковальчук, М. І. Топчій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 5. – С. 30–31.
Аннотация: М'ясо нутрії вважається одним із найчистіших та дієтичних. Ці тварини живуть виключно в екологічно чистих районах, харчуються водоростями і кореневищами рослин (в природному ареалі). При клітковому розведенні використовують змішаний або комбінований тип годівлі. Їх м'ясо містить повний набір вітамінів і мікроелементів, необхідних людині. За високі смакові якості м'ясо нутрій отримало широке визнання як дієтичний продукт. Його реалізують в різному вигляді: в тушках, напівфабрикатах, дрібно подрібненим, без кісток, сирим і вареним.
Мясо нутрии считается одним из самых чистых и диетических. Эти животные живут исключительно в экологически чистых районах, питаются водорослями и корневищами растений (в естественном ареале). При клеточном разведении используют смешанный или комбинированный тип кормления. Их мясо содержит полный набор витаминов и микроэлементов, необходимых человеку. За высокие вкусовые качества мясо нутрий получило широкое признание как диетический продукт. Его реализуют в разном виде: в тушках, полуфабрикатах, мелко измельченным, без костей, сырым и вареным.
For high taste internalss meat of nutrias got wide confession as dietary product. He will be realized in a different kind: in carcasses, ready-to-cook foods, finely ground up, without bones, raw and boiled.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7748
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
TVPPT_2016_5_30-31.pdf880,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет