DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8442

Название: Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
Авторы: Бобер, А. В.
Bober, A.
Проценко, Л. В.
Protsenko, L.
Ключевые слова: сорти хмелю
біохімія хмелю
дегустаційна оцінка хмелю
переробка хмелю
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 49–53.
Аннотация: Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8442
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_49-53.pdf229,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет