DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8883

Название: Інноваційний розвиток підприємств молочної галузі
Другие названия: Инновационное развитие предприятий молочной отрасли
Innovative development of dairy enterprises
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaievska, S.
Ключевые слова: інновації
инновации
innovations
інноваційна політика
инновационная политика
innovation policy
молокопереробна галузь
молокоперерабатывающая отрасль
dairy industry
продукція молокопереробних підприємств
продукция молокоперерабатывающих предприятий
products of dairy processing enterprises
Issue Date: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Інноваційний розвиток підприємств молочної галузі / С. В. Чугаєвська // Формування та розвиток сучасної моделі біоекономічної системи на сільських територіях : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 18 трав. 2017 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 193–198.
Аннотация: Стратегічний напрям розвитку української економіки відповідно до європейських стандартів, ефективність функціонування молокопереробних підприємств визначається впливом як умов господарювання, організаційної структури, методів керування, матеріально-технічної бази, фінансового забезпечення, так і введенням у виробництво менш енергоємних, екологічно чистих та безпечних для споживання видів продукції.
Стратегическое направление развития украинской экономики в соответствии с европейскими стандартами, эффективность функционирования молокоперерабатывающих предприятий определяется влиянием как условий хозяйствования, организационной структуры, методов управления, материально-технической базы, финансового обеспечения, так и введением в производство менее энергоемких, экологически чистых и безопасных для потребления видов продукции.
The strategic direction of development of the Ukrainian economy in accordance with European standards, the efficiency of the functioning of dairy processing enterprises are determined by the impact of both the conditions of management, the organizational structure, management methods, material and technical basis, financial support, and the introduction of production of less energy-intensive, environmentally friendly and safe for consumption of types of products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8883
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
FtRSMES_2017_193-198.pdf475,87 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU