DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут тваринництва та ветеринарії >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/898

Название: Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області
Авторы: Вербельчук, С. П.
Жуковська, Т. І.
Ключевые слова: м'ясопереробна промисловість
ковбасні вироби
варені ковбасні вироби
варені ковбаси
якість ковбасних виробів
Дата публикации: 2014
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Вербельчук С. П. Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області / С. П. Вербельчук, Т. І. Жуковська // Наукові читання – 2014 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – Т. 1. – С. 24–27.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/898
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_chut_2014_24-27.pdf266,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ