DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9094

Название: Молочарський кооператив: створення та функціонування
Авторы: Аксьонова, О. В.
Aksyonova, O.
Ключевые слова: раціон харчування
молокоприймальний пункт
сільськогосподарська кооперація
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Аксьонова О. В. Молочарський кооператив: створення та функціонування / О. В. Аксьонова // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 162–167.
Аннотация: Постановка проблеми. Молоко та молочна продукція є стратегічною у раціоні харчування населення. Насиченість ринку молокопродуктів залежить від якості, цінової політики та безперебійного постачання молока-сировини на молокопереробні підприємства від виробників. Механізм закупівлі молока-сировини повинен бути чітко налагоджений між виробником та переробником, а також відповідати вимогам ДСТУ 3662-97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі».
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9094
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_2018_162-167.pdf501,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет