DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9096

Название: Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства
Авторы: Дмитрук, М. І.
Dmytruk, M.
Ключевые слова: ринкова економіка
споживачі
виноград
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Дмитрук М. І. Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства / М. І. Дмитрук // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 171–176.
Аннотация: Розглянуто основні тенденції розвитку виробництва винограду в сільськогосподарських підприємствах України. Визначені його основні організаційно-економічні умови. Встановлено, що підвищення рівня концентрації позитивно впливає на зростання рівня рентабельності виробництва винограду.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9096
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_2018_171-176.pdf497,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет