DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9278

Название: Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі
Авторы: Соколова, А. О.
Sokolova, A.
Поліщук, М. О.
Polishchuk, M.
Пахольчук, В. Д.
Pakholchuk, V.
Ключевые слова: система землеробства
антропогенний вплив
пестициди
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Соколова А. О. Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі / А. О. Соколова, М. О. Поліщук, В. Д. Пахольчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 184–189.
Аннотация: Продовольча безпека і соціальна захищеність населення визначаються рівнем функціонування пріоритетних галузей економіки, однією з яких є сільське господарство. Картоплярство – це саме та галузь сільськогосподарського виробництва, яка має вирішальне значення для розв’язання вище вказаних проблем. Сільськогосподарські підприємства та особисті селянські господарства Волинської області завжди належали до регіону традиційного картоплярства. У 2016 р. За показником виробництва картоплі з розрахунку на 1 жителя область зайняла ІІІ місце в Україні.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9278
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_184-189.pdf106,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет