DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9359

Название: Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва
Авторы: Лісогурська, Д. В.
Lisohurska, D.
Фурман, С. В.
Furman, S.
Ковальчук, І. В.
Kovalchuk, I.
Кураченко, Н. М.
Kurachenko, N.
Дорохов, В. І.
Dorokhov, V.
Ключевые слова: продукти бджільництва
пластмасові решітки
продуктивність бджолиних сімей
Issue Date: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва / Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман, І. В. Ковальчук [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 505–507.
Аннотация: Прополіс є продуктом бджільництва з унікальними біологічними властивостями, які давно помітила людина. Він має знеболюючу, протимікробну, протигрибкову, регенеруючу дію. Його використовують для виготовлення лікарських засобів. Це ставить певні вимоги до його складу і якості, які визначаються цілим рядом факторів, основним з яких є технологія одержання. Попит на прополіс в Україні останнім часом зростає, задовольнити який можна шляхом збільшення його виробництва. Протягом медоносного сезону від однієї сім’ї можна зібрати до 100 г прополісу, а застосовуючи передові технології – 150–200 г і більше. Тому ми поставили мету вивчити хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9359
ISBN: 978-966-8706-99-8
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2018_505-507.pdf59,33 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU