DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9365

Название: Забезпечення конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції
Авторы: Грабчук, І. Ф.
Grabchuk, I.
Кобилинська, Т. В.
Kobylynska, Т.
Ключевые слова: вітчизняні сільськогосподарські підприємства
експортна продукція
рентабельність підприємства
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Грабчук І. Ф. Забезпечення конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції / І. Ф. Грабчук, Т. В. Кобилинська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 524–529.
Аннотация: З огляду на те, що виробництво органічної сільськогосподарської продукції є головною умовою зростання позицій сільського підприємництва та посиленням конкуренції за її збут на внутрішньому і зовнішньому ринках, проблема підвищення конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції набуває пріоритетного значення. Для отримання успіху у конкурентній боротьбі потрібен постійний моніторинг ринків сільськогосподарської продукції, позицій підприємств, позицій конкурентів, смаків і переваг постійних споживачів органічної продукції, досліджень сильних та слабких сторін діяльності суб’єктів господарювання, здатності та швидкої пристосованості до змін ринку. Разом з тим, досвід останніх років засвідчив, що не всі вітчизняні сільськогосподарські підприємства спроможні до ведення ефективної конкурентної боротьби. Навіть наявність конкурентоспроможної органічної продукції не дозволяє багатьом з них реалізовувати ці переваги внаслідок відсутності практики використання комплексу заходів, загалом. В такій ситуації для кожного сільськогосподарського підприємства стає необхідним аналіз конкурентоспроможності органічної продукції і розробка дієвих заходів щодо її підвищення.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9365
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_524-529.pdf109,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет