DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9577

Название: Технологія годівлі та забою норок в умовах ТОВ «НАДГРАН» Житомирської області
Другие названия: Технология кормления и забоя норок в условиях ООО «НАДГРАН» Житомирской области
Technology of feeding and slaughter of mink in the conditions of LLC «NADGRAN» of Zhytomyr region
Авторы: Мамченко, В. Ю.
Mamchenko, V.
Басаргін, В. А.
Басаргин, В. А.
Basargin, V.
Лавринюк, О. О.
Лавринюк, О. А.
Lavrinyuk, O.
Степаненко, В. М.
Степаненко, В. Н.
Stepanenko, V.
Ключевые слова: годівля
кормление
feeding
утримання
содержание
maintenance
норки
mink
кліткова система утримання
клеточная система содержания
cell storage system
фарш
minced meat
технологія забою
технология забоя
slaughter technology
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Технологія годівлі та забою норок в умовах ТОВ «НАДГРАН» Житомирської області / В. Мамченко, В. Басаргін, О. Лавринюк, В. Степаненко // Розведення та селекція тварин: досягнення, проблеми, перспективи : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф., 20 квіт. 2018 р. – Житомир : Полісся, 2018. – С. 158–165.
Аннотация: Встановлено, що в умовах ТОВ «НАДГРАН» Житомирської області застосовують кліткову систему утримання норок. Молодняк та дорослих норок годують двічі, самок – 3–4 рази на добу спеціально виготовленим фаршем. Норок умертвляють 2%-м розчином дитиліну, який вводять внутрішньом’язово. Операцію проводять в цеху забою. Тут передбачено місце для забою тварин, охолодження тушок, для знімання, обезжирення та правки шкурок.
Установлено, что в условиях ООО «НАДГРАН» Житомирской области применяют клеточную систему содержания норок. Молодняк и взрослых норок кормят дважды, самок – 3–4 раза в сутки специально изготовленным фаршем. Норок умерщвляют 2%-м раствором дитилина, который вводят внутримышечно. Операцию проводят в цехах убоя. Тут предусмотрено место для забоя животных, охлаждения тушек, для снятия, обезжиривания и правки шкурок.
It was established, that in the conditions of LLC «NADGRAN» of Zhytomyr region the cellular system of mink keeping is used. Young and adults mariors feed twice, females – 3–4 times a day by specially made minced meat. Nails are slaughtering with 2% solution of dytyline, which is injected intramuscularly. The operation is carried out at the shop for slaughter. There is provided a place for slaughter of animals, cooling of carcasses, for removing, degreasing and correcting skins.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9577
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
RSTDPP_2018_158-165.pdf1,87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет