DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра правознавства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9680

Название: Особливості укладення договорів про спільну діяльність (без створення юридичної особи) з виробництва молока та молочної сировини
Другие названия: Features of concluding agreements on joint activity (without creating a legal entity) for the production of milk and dairy raw materials
Особенности заключения договоров о совместной деятельности (без образования юридического лица) по производству молока и молочного сырья
Авторы: Канарик, Ю. С.
Kanaryk, Yu.
Ключевые слова: договір про спільну діяльність
agreement on joint activity
договор о совместной деятельности
приватний сектор
private sector
частный сектор
суб’єктивний склад учасників
subjective membership of participants
субъективный состав участников
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Канарик Ю. С. Особливості укладення договорів про спільну діяльність (без створення юридичної особи) з виробництва молока та молочної сировини / Ю. С. Канарик // Сучасні тенденції розбудови правової держави в Україні та світі : зб. наук. ст. за матеріалами VI Міжнар. наук.-практ. конф., 19 квіт. 2018 р. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – C. 273–276.
Аннотация: Перехід економіки на ринкові засади показав, що головною опорою вітчизняного сільського господарства є приватний виробник. Таким чином, на сьогодні 81,5% виробляється у приватних господарствах, 18,5% сільгосппідприємствами. Такий високий рівень концентрації виробництва у приватному секторі не дозволяє належним чином вирішити одну з проблем молочної промисловості – забезпечення якісним молоком і молочною сировиною.
The transition of the economy to the market principles has shown that the main pillar of domestic agriculture is a private producer. Thus, today 81.5% is produced in private farms, 18.5% are agricultural enterprises. Such a high level of concentration of production in the private sector does not allow to properly solve one of the problems of the dairy industry – providing high-quality milk and dairy raw materials.
Переход экономики на рыночные основы показал, что главной опорой отечественного сельского хозяйства является частный производитель. Таким образом, на сегодняшний день 81,5% производится в частных хозяйствах, 18,5% сельхозпредприятиями. Такой высокий уровень концентрации производства в частном секторе не позволяет должным образом решить одну из проблем молочной промышленности – обеспечение качественным молоком и молочным сырьем.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9680
ISBN: 978-617-7703-13-5
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
OVDCD_2018_273-276.pdf45,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет