DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9898

Название: Перспективи виробництва органічної яловичини
Авторы: Ластовська, І. О.
Lastovska, I.
Косіор, Л. Т.
Kosior, L.
Пірова, Л. В.
Pirova, L.
Ключевые слова: яловичина
органічне виробництво
тваринництво
Issue Date: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ластовська І. О. Перспективи виробництва органічної яловичини / І. О. Ластовська, Л. Т. Косіор, Л. В. Пірова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 241–243.
Аннотация: Органічне виробництво набуває широкого розвитку у всіх Європейських країнах. 2 серпня 2018 року Закон № 2496-УІІІ «Про основні принципи і вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» нарешті набув чинності і в Україні. Цей напрям базується на Єдиній комплексній стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015–2020 роки. Під дію Закону потраплять такі галузі органічного виробництва, як рослинництво, тваринництво, вирощування грибів, розведення риби та інших видів аквакультури, вирощування морських водоростей; виробництво харчових продуктів, виготовлення кормів [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9898
ISBN: 978-617-7684-18-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2019_241-243.pdf70,45 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU