DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9899

Название: Актуальні проблеми продовольчої безпеки харчових продуктів в постчорнобильський період в Рівненський області
Авторы: Котелевич, В. А.
Kotelevych, V.
Ключевые слова: продовольча безпека
якість харчових продуктів
харчові продукти
Issue Date: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Актуальні проблеми продовольчої безпеки харчових продуктів в постчорнобильський період в Рівненський області / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 243–247.
Аннотация: Продовольча безпека – якісна характеристика динамічного стану відкритої соціально-економічної системи, базовий критерій ефективності державної стратегії якісного продовольчого забезпечення, реалізації національних інтересів, підтримки дієздатності суб’єктів господарювання, збереження системи життєзабезпечення населення та необхідна умова функціонування національної економіки в режимі розширеного відтворення. Завдання продовольчої безпеки стосується збереження суверенності, незалежності держави й тісно пов’язані з правом власності українського народу на землю. Підвищення продовольчої безпеки гарантує охорону здоров я та збільшення тривалості життя [11].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9899
ISBN: 978-617-7684-18-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2019_243-247.pdf92,63 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU