DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9912

Название: Сертифікація органічного виробництва у формуванні маркетингових засад розвитку сільської економіки
Авторы: Яремова, М. І.
Yaremova, M.
Тарасович, Л. В.
Tarasovych, L.
Ключевые слова: екологічно чиста продукція
органічне землеробство
органічний ринок
Issue Date: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Яремова М. І. Сертифікація органічного виробництва у формуванні маркетингових засад розвитку сільської економіки / М. І. Яремова, Л. В. Тарасович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 287–291.
Аннотация: Активна пропаганда здорового способу життя, що здійснюється із залученням сучасного маркетингового інструментарію, сприяє постійному зростанню попиту на безпечні та якісні агропродовольчі товари. Підвищення рівня екологічної свідомості громадян та посилення соціальної відповідальності бізнесу породжують особливий інтерес до ведення органічного сільського господарства, що забезпечує захист довкілля та сприяє виробництву високоякісних, екологічно безпечних продуктів харчування. На цьому тлі непересічного значення набуває розвиток сертифікації органічного виробництва, яка, поряд із вагомим місцем в арсеналі важелів впливу на маркетинг органічної продукції, одночасно є однією із найбільш впливових складових формування та реалізації маркетингових засад розвитку сільської економіки в цілому.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9912
ISBN: 978-617-7684-18-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2019_287-291.pdf121,68 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU