DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9933

Название: Проблеми розвитку органічного виробництва Житомирської області
Авторы: Валерко, Р. А.
Valerko, R.
Герасимчук, Л. О.
Gerasymchuk, L.
Ключевые слова: пестициди
органічні добрива
мінеральні добрива
органічне виробництво
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Валерко Р. А. Проблеми розвитку органічного виробництва Житомирської області / Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 371–375.
Аннотация: Сільськогосподарське виробництво в цілому і овочівництво зокрема, базується на застосуванні великих доз мінеральних добрив під час вирощування сільськогосподарської продукції. Поряд із позитивними наслідками цього процесу існує ряд негативних чинників, які впливають на оточуюче середовище і здоров’я людей. Спостерігається деградація грунтів, забруднення їх пестицидами, агрохімікатами, солями важких металів, що призводить до порушення екологічної рівноваги агроекосистем і погіршення якості сільськогосподарської продукції. Альтернативою необгрунтованій і згубній для всього живого хімізації сільськогосподарського виробництва є органічне виробництво, в плані технологічного, економічного та екологічного розвитку, яке забезпечує отримання екологічно безпечних продуктів харчування [2].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9933
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_371-375.pdf123,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет